Afficher ce site en français | View this website in English

RuPaul's Drag Race Werq the World Tour 2020

Dit evenement is afgelopen.

De Official RuPaul’s Drag Race World Tour keert terug met een volledig nieuwe productie in 2020! Een experiment dat verkeerd is gelopen, heeft Asia O’Hara door de tijd doen wervelen zonder dat er een manier is om naar “huis” terug te keren. Vergezel Kameron Michaels, Kim Chi, Plastique Tiara, Shea Coulee, Vanessa Vanjie Mateo, Yvie Oddly en de nog bekend te maken winnaar van RuPaul’s Drag Race UK wanneer ze door iconische tijdsperiodes reizen, hopend dat ze hun weg terug zullen vinden naar 2020.

Kaarten kosten 49,90, 60,60, 71,30 en 82 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Meet & Greet – 133,75 euro
Geniet van een privé-ontmoeting met de Queens voor aanvang van de show! Inclusief een gepersonaliseerde VIP “Time Turner”.
Gasten moeten voor 18.00 uur aanwezig zijn.
DIT IS EEN VIP-UPGRADE, GEEN TOEGANGSTICKETALLEEN GELDIG VOOR DE MEET & GREET.

Gepresenteerd door Voss Events in samenwerking met World of Wonder en VH1.

Kalender

zo 14.06.2020

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"RuPaul's Drag Race - Werq the World Tour 2020" wordt georganiseerd door Voss Events in samenwerking met World of Wonder en VH1