Afficher ce site en français | View this website in English

Thank You For The Music – The ABBA Story

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

De spectaculaire musical Thank You For The Music – The ABBA Story van Bernhard Kurz (eveneens de succesvolle producer van o.a. Elvis The Musical, Simply The Best, The Musical – The Tina Turner Story en The Beatles Musical – All You Need Is Love) komt op zaterdag 2 november 2019 naar Stadsschouwburg Antwerpen.

Het Engelstalige spektakel brengt de grootste hits van Agnetha, Anni-Frid, Benny en Björn tot leven. “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Take A Chance On Me”, “Money, Money, Money”, “Dancing Queen” en alle andere onvergetelijke ABBA-songs, gebracht door artiesten die niet alleen verbazingwekkend hard lijken op de originele line-up, maar ook in staat zijn om hun sound met een doorgedreven perfectie te reproduceren.

Een terugblik op een onvergetelijk stukje muziekgeschiedenis, met een muzikaal en visueel erg hoogstaande productie. Niet te missen!

Kaarten kosten 32,48, 50,40 en 77,28 euro.

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa van de Stadsschouwburg Antwerpen worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 02.11.2019

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Thank You For The Music – The ABBA Story" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium