Afficher ce site en français | View this website in English

Plan je bezoek

Laat niets aan het toeval over en plan zorgvuldig je bezoek aan Stadsschouwburg Antwerpen.

Tickets

Hier vind je algemene informatie over hoe je veilig je tickets kan bestellen. Lees ook verder voor informatie over tickets voor groepen of tickets voor iemand met een beperking en/of gebruiker van een rolstoel. En wat te doen wanneer je je ticket ben kwijtgeraakt of niet hebt ontvangen.

Veilig tickets bestellen
Ticket kwijt of niet ontvangen?

Bereikbaarheid

Lees verder hoe je Stadsschouwburg Antwerpen bereikt met het openbaar vervoer, de fiets, te voet of met de auto,…

Bereikbaarheid

Bezoekers met een beperking

Alle zalen van de Sportpaleis Group zijn voorzien op de ontvangst van bezoekers met een beperking. Het is onze betrachting om je zo goed mogelijk op te vangen en in de beste omstandigheden te laten genieten van een concert of show.

Bezoekers met een beperking reserveren hun plaatsen telefonisch op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) of via een e-mail naar service@teleticketservice.com.

Verdere info:
Het reserveren van plaatsen
Rolstoelplaatsen in de zaal

Zaalplan

Waar vind je jouw plaatsen in de zaal?

Zaalplan Stadsschouwburg Antwerpen.

Toegang

Tassen groter dan 21 cm x 30 cm x 20 cm (A4-formaat) zijn niet toegestaan in de zaal. Zijn er nog zaken die je niet mag meebrengen? Welke veiligheidsmaatregelen zijn er? En wat moet je doen wanneer je je tickets vlak voor het evenement nog altijd niet ontvangen hebt?

Vlotte toegang tot de zaal

Grote tassen zijn verboden

In het kader van de veiligheid verstrengt Sportpaleis Group zijn (hand)tassenbeleid! Vanaf het seizoen 2019-2020 zijn in elk van onze zalen tassen groter dan 21 cm x 30 cm x 10 cm (A4-formaat) VERBODEN.

Meer over het strikte tassenbeleid

Vestiaire

Waar is de vestiaire en hoeveel betaal ik?

Vestiaire

Eten en drinken

Heerlijk dineren of een snelle hap, het kan allebei.

Eten en drinken

Betalen

Is er een geldautomaat? Kan ik met een bankkaart betalen?

Betalen in de zaal

Kom als VIP

Intiem met z’n tweetjes een speciaal avondje uit? In een ontspannen sfeer zakendoen met bedrijfsrelaties tijdens een voorstelling in Stadsschouwburg Antwerpen? Ontdek onze VIP-arrangementen.

Kom als VIP

Kom als groep

Wil je met je vereniging of groepering een voorstelling bijwonen? Sportpaleis Group biedt groepen mooie kortingen of andere voordelen aan bij vele evenementen.

Kom als groep

Huur voor B2B

Bedrijven zijn welkom in Stadsschouwburg Antwerpen voor grootschalige B2B-evenementen. In het hart van de stad hebben zij een zaal met 2.000 plaatsen ter beschikking of kunnen ze gebruikmaken van één van Europa’s grootste podia.

Info over B2B in Stadsschouwburg Antwerpen

Verken Antwerpen en boek je hotel

Combineer je komst naar Stadsschouwburg Antwerpen met een bezoek aan Antwerpen. Verken de stad en boek een overnachting in een hotel.

Verken Antwerpen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op een of meer van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de activiteiten in de zalen van Sportpaleis Group.

Schrijf in op de nieuwsbrieven

Veelgestelde vragen

Je verliest je tickets, je bent je jas vergeten,… wat moet je nu doen? Op deze en vele andere vragen vind je antwoorden in onze rubriek veelgestelde vragen.

Openingsuren en contact

Tijdens de week en op zaterdag kan je aan de kassa van Stadsschouwburg Antwerpen tickets kopen voor komende evenementen. Let op: er is in juli/augustus wel een vakantiesluiting.

Voor niet-uitverkochte evenementen zijn tickets aan de kassa verkrijgbaar vlak voor aanvang van het desbetreffende evenement.

Raadpleeg de detailpagina van het evenement voor het correcte aanvangs- en einduur van elke voorstelling.

Onze administratieve diensten zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur. Of stuur ons een mail.

Openingsuren
Contact