Afficher ce site en français | View this website in English

Elvis The Musical

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Elvis The Musical, de schitterende muzikale show met de originele entourage van The King, komt terug naar ons land! Grahame Patrick en The Stamps Quartet brengen het succesvolle spektakel op zaterdag 23 juni 2018 naar Stadsschouwburg Antwerpen.

Elvis Presley mag dan wel overleden zijn, in de harten van zijn fans leeft hij onverminderd voort. Veertig jaar na zijn dood heeft icoon Presley niets aan populariteit ingeboet. Met zijn onvergetelijke muziek, overweldigende sexappeal en controversiële heupbewegingen ontketende hij een verschuiving in de muziekwereld. Hij wordt, als best verkopende soloartiest aller tijden, nog altijd gezien als grondlegger van de hedendaagse popmuziek.

Elvis The Musical blikt terug op zijn indrukwekkende carrière met een spetterende muzikale show. Herbeleef een stukje onvergetelijke muziekgeschiedenis met dit niet te missen en groots eerbetoon aan The King Of Rock ‘n Roll, vol bekende hits, authentieke moves, fantastische performances en herkenbare, uitbundige kostuums.

Elvis Presley wordt gestalte gegeven door de Ierse zanger Grahame Patrick, al vele jaren de meest gevraagde Elvis-imitator ter wereld. Niet alleen Patricks fysiek, expressie en bewegingen zijn bedrieglijk dezelfde, ook zijn indrukwekkende stemgeluid is bijna niet van de echte Elvis te onderscheiden. Schijnbaar zonder moeite brengt hij zowel de oude als jonge King over het voetlicht. Volgens oude bekenden van Elvis is Grahame Patrick zelfs de beste Elvis-performer sinds Elvis zelf!

Hij komt samen met een uitgebreide begeleidingsband én… The Stamps Quartet! Onder leiding van Ed Enoch waren deze laatsten vanaf 1971 de vaste backing vocals van Elvis tijdens al zijn concerten. Ook Ed Bonja is nauw betrokken bij de productie en reist geregeld mee. Als vaste fotograaf en persoonlijke assistent van de ster was hij vele jaren lang getuige van de hoogte- en dieptepunten in diens turbulente leven en legde hij de mooiste momenten vast in duizenden foto’s, die de basis vormen voor Elvis The Musical.

Elvis The Musical was in 2015 voor het eerst te zien in ons land. Critici en publiek waren toen laaiend enthousiast. In 2018 keert de swingende show terug! Zorg dat je erbij bent!

Kaarten kosten 29, 39, 49, 59 en 73 euro.

Kalender

za 23.06.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Elvis The Musical" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium