Afficher ce site en français | View this website in English

Frans Bauer Tour de Frans

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Een concert van Frans Bauer is inmiddels, na meer dan 1.000 succesvolle theatervoorstellingen, méér dan een aaneenschakeling van zijn enorme repertoire aan hits. De ongekend populaire moderne troubadour vermaakt het publiek op een manier zoals alleen hij dat kan. De feestelijke liedjes worden afgewisseld met zijn ondeugende humor, die in een populaire cabaretvoorstelling niet zou misstaan.

Strijk neer in het rode pluche en laat je meeslepen in een avond ongedwongen vermaak van Nederlandse bodem. Op veler verzoek staat Frans Bauer terug in het theater met “Frans Bauer – Tour de Frans”. Een fonkelnieuwe live-voorstelling, onder begeleiding van het toporkest de Holland Showband en de beeldschone dames van The Dance Company.

Kaarten kosten 32, 40, 44 en 48 euro.

Kalender

zo 03.06.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

In onze andere zalen

za 16.06.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Ethias Theater

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Frans Bauer - Tour de Frans" wordt georganiseerd door House of Entertainment