Afficher ce site en français | View this website in English

Michael, the king of pop Starring Ben

Na een uitverkochte reeks voorstellingen in 2019 komt deze Engelse succesvolle Michael Jackson tribute tour opnieuw naar ons land. Michael Jackson, die in 2009 plotseling overleed, wordt herdacht in een wervelende show, die in Groot-Brittannië lovende recensies kreeg en waarin al zijn grote hits passeren.

Dit choreografische theaterspektakel wordt uitgevoerd door de fantastisch dansende en zingende Michael Jackson vertolker ‘Ben. Hij wordt daarbij geflankeerd door vier dansers en muzikaal ondersteund door een stevige band.

Een reis langs meer dan 30 jaar van zijn muziek met de grootste hits van Michael Jackson en The Jackson 5, inclusief ‘Thriller’, ‘Beat It’, ‘Billie Jean’, ‘Man in the Mirror’, ABC, I want you Back en nog veel meer.

Flashbacks van de man, zijn muziek en zijn zwaartekracht tartende bewegingen in een 2 uur durende ode aan het superstardom en de magie van The King of Pop …

——

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Je ontvangt je tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

zo 22.05.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

nieuwe datum

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Michael, the king of pop - Starring Ben" wordt georganiseerd door House of Entertainment