Afficher ce site en français | View this website in English

National Geographic Live: Symphony for Our World Nature in Perfect Harmony

Symphony For Our World
Tijdens het anderhalf uur durende film- en muziekspektakel Symphony For Our World worden baanbrekende beelden en verhalen uit de 130-jarige geschiedenis van National Geographic tot een episch geheel samengevoegd en perfect gesynchroniseerd met de live uitgevoerde muziek door het Noordpool Orkest. De combinatie van muziek en beeld vertelt op indringende wijze het verhaal van de complexe maar kwetsbare aard van onze planeet. Van intieme portretten van dieren in het wild tot de weidse overzichten van de adembenemende natuur waar wij als mens ook onderdeel van zijn.

Eerbetoon aan de aarde
Symphony For Our World creëert een bijzondere ervaring ter ere van de aarde en herinnert ons eraan waarom het van vitaal belang is om alle hulpbronnen van onze planeet te behouden, te beschermen en te behouden. Het is een krachtig en actueel eerbetoon aan de schoonheid en wonderen van onze wereld. Kortom, een wereldshow om nooit te vergeten!

Orkest : Noordpool Orkest
Dirigent : Reinout Douma

———

Tickets Stadsschouwburg Antwerpen 47,08, 57,78 en 73,83 euro.
Tickets Capitole Gent 47,08, 57,78, 68,48 en 73,83 euro.

Kalender

di 12.10.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

in verkoop

Tele Ticket Service

In onze andere zalen

wo 13.10.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"National Geographic Live: Symphony for Our World - Nature in Perfect Harmony" wordt georganiseerd door Cinema in Concert